begreen fa kávékeverő pálcika, barna, 178x5x1,5 mm

Ft + Áfa

A fa termékek komposztálhatók, újrahasznosíthatók, abban az esetben, ha külön gyűjtik a papír termékekhez és továbbítják azokat az erre specializálódott újrahasznosító, illetve komposztáló üzemekbe. Bármely büfé, gyorsétterem, vagy akár egyéb esemény elengedhetetlen kelléke. Lebomló anyag. Praktikus, mivel egyszer használatos/ eldobható, így mosogatásával sem kell törődni. Egymásra rakhatók.

Kiszerelés: 1000 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

Ismerje meg a begreen Fa Kávékeverő Pálcikát, a környezetbarát és stílusos megoldást az ízletes kávé készítéséhez! Ez a fa kávékeverő pálcika nemcsak praktikus, hanem a fenntarthatóságot is hangsúlyozza, így egyesítve a minőséget és az ökológiai tudatosságot. A Fa Kávékeverő Pálcika egyedi kialakítása ideális a kávékülönlegességek elkészítéséhez. Könnyű és kezelhető, segítségével könnyedén keverheti el kedvenc kávéitalát. A természetes fa alapanyag nemcsak esztétikus, de fenntartható és környezetbarát is.

A begreen elkötelezett a fenntartható életmód iránt, ezért a Fa Kávékeverő Pálcika gondosan válogatott, fenntartható forrásból származó faanyagokból készült. Ez a kávékeverő pálcika nemcsak kényelmes és praktikus, hanem egyben felelős választás is a mindennapi kávézás során. Válassza a begreen Fa Kávékeverő Pálcikát, és élvezze a kávézás élményét egy olyan eszközzel, amely nemcsak ízletes italokat készít, hanem környezetünk megóvására is ügyel. Minőség és fenntarthatóság egyetlen kávékeverő pálcikában!