begreen leveses papírpohár, fehér, 500 ml, 78xØ115 mm (tető: 22000204)

44 Ft + Áfa

A begreen leveses papírpohár egy praktikus és környezetbarát választás a levesek vagy más meleg ételek tálalásához. Ez a fehér papírpohár 500 ml űrtartalommal rendelkezik, és méretei 78xØ115 mm. A pohárhoz hozzá tartozó tető külön kapható. A papírtermékek – kivéve a komposztálhatókat – újrahasznosíthatók, amennyiben külön gyűjtik őket és továbbítják az erre specializálódott újrahasznosító üzemekbe. Az egyszer használatos jellege miatt a mosogatással sem kell foglalkozni, és ráadásul egymásra is helyezhetők, így helytakarékosak. Ez a begreen leveses papírpohár ideális választás éttermek, büfék és egyéb vendéglátóipari egységek számára.

Kiszerelés: 500 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A fehér leveses papírpohárunk ideális választás, ha nagyobb adagokat szeretne tárolni vagy magával vinni. A 500 ml-es kapacitás gondoskodik róla, hogy elegendő ételt fogyaszthasson, miközben az elegáns fehér színű pohár esztétikus megjelenést kölcsönöz. PP Tető Leveses Papírpohárhoz, Natúr, 10xØ115 mm: A natúr színű PP tető kiváló kiegészítője a leveses papírpohárnak. Az Ø115 mm-es méret biztosítja, hogy a tető szorosan záródjon, megőrizve az étel frissességét. A PP anyag környezetbarát és tartós, így biztonságosan használhatja mindennapi étkezéseihez. Ezek a termékek kiváló választások mind otthoni, mind üzleti környezetben. A fehér papírpohár elegáns és stílusos, míg a natúr tető praktikus és környezetbarát. Készüljön fel az étkezésekre ezekkel a kiváló minőségű és funkcionalitásra tervezett termékekkel!

Válassza a begreen leveses papírpohárat, ha kiemelkedő megjelenést, tartósságot és környezetbarát csomagolási megoldást keres az üzletébe! Raktárkészletünk mindig naprakész, így gyors szállítást biztosítunk partnereink számára. Az áraink versenyképesek és tükrözik a környezetbarát, magas minőségű termékeink iránti elkötelezettségünket.