begreen papír szívószál, kraft, Ø8 mm, 205 mm

10 Ft + Áfa

A begreen papír szívószál ideális választás mindazoknak, akik környezetbarát és stílusos alternatívát keresnek a hagyományos műanyag szívószálak helyett. Ez a kraft színű, Ø8 mm átmérőjű, 205 mm hosszú szívószál tökéletes kiegészítője italélményének, és egyszerre nyújtja az eleganciát és a fenntarthatóságot. A szívószál kiváló minőségű papírból készül, amely fenntartható forrásokból származik. Tökéletes választás kávékhoz, teákhoz, üdítőkhöz vagy akár koktélokhoz. A begreen papír szívószál környezetbarát alternatívát kínál, hiszen papíralapú anyaga biolebomló, így csökkenti az ökológiai lábnyomot.

Kiszerelés: 250 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 12400221 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen papír szívószál kiváló választás azoknak, akik környezettudatos és fenntartható alternatívát keresnek a hagyományos műanyag szívószálak helyett. Ez a termék a Begreen termékcsalád része, amely a fenntartható és környezetbarát választások iránt elkötelezett ügyfelek számára kínál kiváló minőségű alternatívákat. A papír szívószál ideális megoldás különböző italokhoz, beleértve a hideg italokat, gyümölcsléket és üdítőket. A begreen szívószál nemcsak környezetbarát, hanem esztétikus is, hozzájárulva a vendéglátó helyek stílusos megjelenéséhez.

A papír szívószál használata nemcsak az egyszer használatos műanyagok csökkentését szolgálja, hanem kényelmes és praktikus megoldást is nyújt a vendégeknek. A papír szívószálak a környezettudatosság és a minőség egyensúlyát teremtik meg, és segítik a vendéglátó helyeket abban, hogy felelősségteljes döntéseket hozzanak a csomagolóanyagok terén. Fedezze fel a begreen termékválasztékot, és tegye még fenntarthatóbbá vendéglátóipari tevékenységét a papír szívószállal és más környezetbarát termékekkel!