begreen papírtányér, fehér, Ø180 mm

20 Ft + Áfa

A begreen biológiailag lebomló papírtányér egy igazi környezetbarát választás az ételszervírozáshoz. Ez a fehér, Ø180 mm átmérőjű tányér nemcsak gyönyörű, de környezetvédelmi szempontból is megfelelő. Anyaga biológiai lebomló papír, így használata nem terheli a környezetet. Praktikus és könnyen használható, mivel egyszer használatos, így a mosogatás is feleslegessé válik. A begreen papírtányér ideális választás bármilyen eseményhez, ahol a fenntarthatóság és a stílus fontos szerepet játszanak.

Kiszerelés: 600 db/karton

Készleten

Cikkszám: 11000264 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen fehér papírtányér, Ø180 mm átmérővel, egy olyan kiváló minőségű és környezetbarát választás, amely tökéletesen kiegészíti az ételkészítés és szervírozás kifinomult művészetét. Ez a papírtányér nem csupán egy egyszerű eszköz, hanem az otthoni vagy éttermi élmények emelkedett szintjét képviseli. Az Ø180 mm-es méret lehetővé teszi, hogy kreatívabb és bőségesebb fogásokat tálaljon, miközben a fehér színű kivitel elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöz az asztalnak. A papírtányér nemcsak esztétikai szempontból tökéletes választás, hanem környezetbarát összetételével is hozzájárul a fenntarthatóság iránti elkötelezettségéhez.

A begreen papírtányér tartós és stabil anyagból készült, garantálva az étel biztonságos és szivárgásmentes szervírozását. Raktárkészletünk folyamatosan frissül, így a gyors szállítást és zavartalan kiszolgálást biztosítjuk. Válassza a begreen fehér papírtányért, hogy az ételkészítés és az étkezés a környezettudatosság jegyében teljesedjen ki. Legyen részese a tudatos és elegáns ételélménynek a begreen termékeivel!