begreen papírtányér, fehér, Ø230 mm

31 Ft + Áfa

A begreen biológiailag lebomló papírtányér egy stílusos és környezettudatos megoldás. Ez a fehér tányér Ø230 mm átmérővel büszkélkedik, és kiváló választás, ha az ételszervírozás során fontos számodra a fenntarthatóság. A tányér anyaga biológiai lebomló papír, ami környezetbarát alternatívát jelent a hagyományos műanyagokkal szemben. Használata egyszerű és praktikus, mivel egyszer használatos, így a mosogatás terhétől is megszabadulsz. A begreen papírtányér tökéletes választás piknikekhez, baráti összejövetelekhez vagy bármilyen rendezvényhez, ahol a stílus és a környezetvédelem is számít.

Kiszerelés: 600 db/karton

Készleten

Cikkszám: 11000265 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen fehér papírtányér, Ø230 mm átmérővel, az ételkészítés és szervírozás tökéletes kiegészítője, amely elegáns megjelenésével és környezetbarát összetételével emeli az étkezés élményét. Ez a papírtányér nem csupán egy egyszerű eszköz, hanem egy stílusos és fenntartható étkezési megoldás. Az Ø230 mm-es méretével ideális választás nagyobb adagokhoz és bőségesebb fogásokhoz. A fehér színű kivitele letisztult és modern megjelenést kölcsönöz az asztalnak, és kiválóan illeszkedik minden étel típusához. A papírtányér környezetbarát anyagok felhasználásával készült, így használatával Ön is hozzájárulhat a fenntarthatósághoz.

A begreen papírtányér tartós és stabil, biztosítva az étel szivárgásmentes és biztonságos szervírozását. Raktárkészletünk folyamatosan frissül, így gyors szállítást és zavartalan kiszolgálást biztosítunk. Válassza a begreen fehér papírtányért, hogy az étkezései ne csak ízletesek legyenek, hanem felelősségteljesek és környezettudatosak is. Engedje, hogy a begreen termékekkel minden étkezés egyedi és élvezetes élménnyé váljon!