begreen papírtányér, fehér, Ø290 mm (pizzatányér)

36 Ft + Áfa

A begreen biológiailag lebomló pizzatányér, amelynek átmérője Ø290 mm, a környezettudatosság és az étel élvezete tökéletes összhangját kínálja. Ez a fehér tányér nemcsak stílusos és praktikus, hanem környezetbarát is. A papíranyag biológiailag lebomló, így nincs szükség aggodalomra a környezeti hatások miatt. Ideális választás, ha pizzát, tésztát vagy más ínycsiklandó fogásokat szolgálsz fel, mivel a nagy méretű pizzatányér kényelmesen elfér a kedvenc ételeidnek. Kiváló választás éttermekben, pizzériákban és otthoni pizzanapokhoz egyaránt. Élvezd az ételkészítés és tálalás folyamatát egy olyan termékkel, amelyre büszke lehetsz, és ami a környezetbarát életmódodhoz is hozzájárul.

Kiszerelés: 500 db/karton

Készleten

Cikkszám: 11000266 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen fehér papírtányér, Ø290 mm átmérővel, kifejezetten tervezve pizzaszervírozáshoz, a stílus és a fenntarthatóság tökéletes összhangját kínálja. Ez a pizzatányér nem csak egy egyszerű eszköz, hanem egy olyan megoldás, amely emeli a pizzázás élményét, miközben tiszteletben tartja a környezetvédelem iránti elkötelezettségét. Az Ø290 mm-es méret lehetővé teszi, hogy nagyobb méretű pizzákat is elegánsan és stabilan szervírozhasson. A fehér színű kivitel letisztult és friss megjelenést kölcsönöz a pizzának, miközben a papír anyaga környezetbarát és újrahasznosítható.

A begreen pizzatányér tartós és biztonságos, garantálva a pizzázás élményét szivárgásmentesen és gond nélkül. Raktárkészletünk folyamatosan frissül, így biztosítva a gyors szállítást és zavartalan kiszolgálást. Válassza a begreen fehér papírpizzatányért, hogy pizzái ne csak ízletesek legyenek, hanem a környezetvédelem jegyében is szervírozza őket. A begreen termékekkel minden pizzázás egyedi és felelősségteljes élménnyé válik!