begreen papírtányér, kraft, Ø150 mm

16 Ft + Áfa

A begreen kraft papírtányér, mintha a természet és az ízlés összetalálkozna. Ez a környezetbarát, biológiai lebomló tányér Ø150 mm átmérővel büszkélkedik, és tökéletes választás, ha az ételszervírozás során a fenntarthatóság is fontos számodra. Az anyaga kraft papír, amely újrahasznosított alapanyagból készül, és a természetes színvilágával igazi rusztikus hangulatot teremt. Könnyen használható és praktikus, ráadásul egyszer használatos, így nincs szükség mosogatásra. A begreen kraft papírtányér ideális választás piknikhez, kerti partikhoz vagy akár éttermi használatra, amikor az egyszerűség, a környezettudatosság és a biológiai lebomlás a fő szempont.

Kiszerelés: 100 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 11000094 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen Kraft papírtányér, Ø150 mm átmérővel, egy olyan kiváló minőségű és környezetbarát választás, amely stílusban és fenntarthatóságban is kiemelkedik az étkezés és szervírozás világában. Ez a papírtányér nem csupán egy egyszerű eszköz, hanem egy stílusos és környezetbarát étkezési megoldás. Az Ø150 mm-es méret ideális választás kisebb ételekhez, snackekhez vagy desszertekhez. A kraft színű kivitel a természetes és letisztult megjelenést kölcsönzi az asztalnak. A papírtányér környezetbarát anyagok felhasználásával készült, így használatával Ön is hozzájárulhat a fenntarthatósághoz.

A begreen Kraft papírtányér tartós és stabil, biztosítva az étel szivárgásmentes és biztonságos szervírozását. Raktárkészletünk folyamatosan frissül, így gyors szállítást és zavartalan kiszolgálást biztosítunk. Válassza a begreen Kraft papírtányért, hogy az étkezése ne csak ízletes, de környezettudatos is legyen. Engedje, hogy a begreen termékekkel minden étkezés egyedi és élvezetes élménnyé váljon!