begreen papírtányér, kraft, Ø180 mm

18 Ft + Áfa

A begreen kraft papírtányér a környezetvédelem és a stílus ötvözete. Ezt a rusztikus, biológiai lebomló tányért Ø180 mm átmérővel találod, amely tökéletes választás, ha az ételszervírozásnál szeretnéd hangsúlyozni a fenntarthatóságot. Az anyaga kraft papír, ami újrahasznosított alapanyagból készül, és természetes megjelenésével igazi harmóniát teremt az asztalon. Könnyen kezelhető és praktikus, mivel egyszer használatos, így a mosogatás terhétől is megszabadulsz. A begreen kraft papírtányér ideális választás piknikhez, kerti partikhoz vagy bármilyen rendezvényhez, amikor a környezetvédelem, a stílus és a biológiai lebomlás együtt járnak.

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 11000095 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen Kraft papírtányér, Ø180 mm átmérővel, egy olyan stílusos és környezetbarát választás, amely tökéletesen illeszkedik az étkezésekhez és szervírozásokhoz. Ez a papírtányér nemcsak praktikus, de egyben környezettudatos megoldás is, ami az otthoni vagy éttermi ételek terítékét különlegessé teszi. Az Ø180 mm-es méret ideális választás közepes méretű ételekhez, pizzákhoz vagy salátákhoz. A kraft színű kivitel visszafogott eleganciát kölcsönöz az asztalnak, és egyben a természetesség és fenntarthatóság érzését is kelti. A papírtányér környezetbarát anyagokból készült, hozzájárulva a hulladékcsökkentéshez és a fenntartható életmódhoz.

A begreen Kraft papírtányér tartós és biztonságos, garantálva az étel szivárgásmentes és gondtalan szervírozását. Raktárkészletünk folyamatosan frissül, így biztosítva a gyors szállítást és zavartalan kiszolgálást. Válassza a begreen Kraft papírtányért, hogy étkezése ne csak ízletes, de felelős és környezettudatos is legyen. A begreen termékekkel minden étkezés egyedi és élvezetes élménnyé válhat!