begreen papírtányér, kraft, Ø230 mm

31 Ft + Áfa

A begreen kraft papírtányér az egyszerűség és a fenntarthatóság tökéletes példája. Ez a környezetbarát, biológiai lebomló tányér Ø230 mm átmérővel rendelkezik, és ideális választás, ha az ételszervírozás során fontos számodra a környezetvédelem. Az anyaga kraft papír, ami újrahasznosított alapanyagok felhasználásával készül, és természetes megjelenésével bármely asztalt feldobja. Könnyen használható és praktikus, mivel egyszer használatos, így a mosogatással sem kell törődni. A begreen kraft papírtányér ideális választás piknikhez, éttermi használatra vagy akár otthoni összejövetelekre, amikor a fenntarthatóság, az egyszerűség és a biológiai lebomlás a fő szempont.

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Cikkszám: 11000096 Kategóriák: , ,
Leírás

Leírás

A begreen Kraft papírtányér, Ø230 mm átmérővel, egy stílusos és környezetbarát megoldás, amely kiválóan illeszkedik az étkezések és rendezvények terítékéhez. Ez a papírtányér nemcsak esztétikus, de egyben felelős választás is, mely hozzájárul a fenntartható életmódhoz. Az Ø230 mm-es méret ideális választás szélesebb skálájú ételekhez, például főételekhez, tésztákhoz vagy salátákhoz. A kraft színű kivitel a természetesség és a környezettudatosság érzetét kelti, és letisztult megjelenést biztosít az asztalnak. A papírtányér környezetbarát alapanyagokból készült, így használatával támogathatja a fenntartható életmódot.

A begreen Kraft papírtányér tartós és biztonságos, garantálva az étel szivárgásmentes és gondtalan szervírozását. Raktárkészletünk folyamatosan frissül, így biztosítva a gyors szállítást és zavartalan kiszolgálást. Válassza a begreen Kraft papírtányért, hogy étkezése ne csak ízletes, de felelős és környezettudatos is legyen. A begreen termékekkel minden étkezés egyedi és élvezetes élménnyé válhat!