begreen pita/hamburger tasak, fehér, 150×170 mm, 35 gramm

Ft + Áfa

Ismerje meg a Begreen fehér pita/hamburger tasakot, mely tökéletes megoldás gyorséttermeknek és éttermeknek. A 150×170 mm-es méretével és könnyű, mindössze 35 gramm súlyával ez a tasak kényelmes és praktikus választás a frissensült vagy pita ételek szervírozásához. A Begreen elkötelezett a környezetvédelem mellett, így a tasak anyaga környezetbarát, segítve a fenntartható ételcsomagolást. Komposztálható!

Kiszerelés: 200 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

A begreenpita/hamburger tasak egy kiváló minőségű csomagolóanyag, amely ideális választás pita vagy hamburger szállításához. A tasak fehér színű és mérete 150×170 mm, ami elegendő teret biztosít a termék kényelmes elhelyezéséhez és védelméhez. A tasak könnyű és mindössze 35 gramm súlyú, így nem növeli meg feleslegesen a csomagolás súlyát. A begreentasakok környezetbarát megközelítése különlegessé teszi őket. Az anyaguk környezetbarát és fenntartható forrásból származik, hozzájárulva a környezettudatossághoz. Ezenkívül a tasakok könnyen újrahasznosíthatók, ami tovább csökkenti a környezeti terhelést.

A 150×170 mm-es méret lehetővé teszi, hogy különféle pita és hamburger típusokat kényelmesen elhelyezzenek a tasakokban, és a fehér szín elegáns megjelenést kölcsönöz a csomagolásnak. Ez a tasak tehát nemcsak praktikus megoldást kínál a pita és hamburger csomagolására, hanem a környezetbarát jellege révén segít abban is, hogy a vállalkozás környezettudatosabb legyen. Raktárkészletünk mindig naprakész, így gyors szállítást biztosítunk partnereink számára. Az áraink versenyképesek és tükrözik a környezetbarát, magas minőségű termékeink iránti elkötelezettségünket.