PP tető leveses papírpohárhoz, natúr, 10xØ115 mm

22 Ft + Áfa

A begreen leveses papírpohár egy praktikus és környezetbarát választás a levesek vagy más meleg ételek tálalásához. Ez a fehér papírpohár 500 ml űrtartalommal rendelkezik, és méretei 78xØ115 mm. A pohárhoz hozzá tartozó tető külön kapható. A papírtermékek – kivéve a komposztálhatókat – újrahasznosíthatók, amennyiben külön gyűjtik őket és továbbítják az erre specializálódott újrahasznosító üzemekbe. Az egyszer használatos jellege miatt a mosogatással sem kell foglalkozni, és ráadásul egymásra is helyezhetők, így helytakarékosak. Ez a begreen leveses papírpohár ideális választás éttermek, büfék és egyéb vendéglátóipari egységek számára.

Kiszerelés: 1000 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen PP tető leveses papírpohárhoz kiváló megoldást nyújt azoknak a vendéglátóhelyeknek, amelyek leveseket kínálnak. A natúr színű tető stílusos és visszafogott megjelenést kölcsönöz a kiszolgált leveseknek. Az Ø115 mm átmérőjű tető széles körben alkalmazható és könnyen illeszkedik a leveses papírpoharakhoz. Ez a PP tető nemcsak praktikus, hanem környezetbarát is. Az újrahasznosításból készült tető támogatja a vállalkozások környezettudatosság iránti igényt. A termék kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül, biztosítva a megbízhatóságot és a tartósságot.

A leveses papírpohárhoz tervezett PP tető ideális választás olyan helyeken, ahol a meleg levesek vagy főzelékek széles skáláját kínálják, beleértve a krémleveseket vagy más forró főzelékeket. Raktárkészletünk folyamatosan frissül, így gyors és hatékony szállítást biztosítunk partnereink számára. Az áraink versenyképesek és tükrözik elkötelezettségünket a minőségi, környezetbarát termékek iránt. A PP tető leveses papírpohárhoz, natúr, 10xØ115 mm megfelel a legmagasabb színvonalú vendéglátási elvárásoknak.