begreen street food kraft tálca, barna/fekete, 240x120x30 mm

40 Ft + Áfa

Ez a lenyűgöző Street Food Kraft Tálca, barna és fekete kombinációjával, méreteivel (240x120x30 mm) tökéletes választás egy stílusos hamburger és sültkrumpli kombinációhoz. A modern design nemcsak a street food ételeket emeli ki, de a tálca újrahasznosítható anyagokból készült környezetbarát kivitele pedig felelősségteljes élvezetet kínál.

Kiszerelés: 320 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen Street Food kraft tálca, barna/fekete színkombinációban és 240x120x30 mm méretekkel, egy lenyűgözően stílusos és praktikus megoldás az utcai gasztronómia szerelmeseinek. Ez a tálca nem csak esztétikai élményt nyújt, de környezetbarát és kiváló minőségű is, így minden utcai étkezés különlegessé válik. A barna/fekete színkombináció elegáns és modern atmoszférát teremt, amely kiemeli az ételek látványát. A 240x120x30 mm-es méretek ideálisak kisebb street food különlegességek, például tapasok, falatkák vagy desszertek szervírozásához. A tálca kialakítása megkönnyíti az ételek elhelyezését, így azok könnyedén megközelíthetők a vendégek számára.

A kraft tálca anyaga természetes és újrahasznosítható, hozzájárulva a fenntartható étkezéshez. A Street Food kraft tálca tökéletes választás utcai eseményekhez, fesztiválokhoz vagy bármilyen rendezvényhez, ahol az ételszervírozás kreativitása és a környezetvédelem egyaránt fontos. Válassza a Street Food kraft tálcát, hogy étkezései ne csak kivételesen ízletesek, hanem esztétikailag vonzók és környezetbarátok is legyenek. Az egyedi kraft tálca fokozza a street food élményt és a kulináris élvezeteket!