Szalagfüles papírtáska, kraft, 32×43+17cm, 80gr

99 Ft + Áfa

Ez a szalagfüles papírtáska szintén kiváló minőségű barna kraft papírból készült, és nagyobb méretével ideális választás lehet nagyobb tárgyak vagy ajándékok csomagolására. A táska mérete 32×43 centiméter, az oldalán pedig 17 centiméter vastag. A 80 gramm súlyú papír könnyű, de erős, és a szalagfülek segítségével könnyen szállítható. Egyedi megjelenése és praktikus kialakítása miatt ideális választás lehet üzleti célú ajándékozás vagy kereskedelmi csomagolás esetén.

Kiszerelés: 250 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A szalagfüles papírtáska, barna kraft kiváló választás, ha elegáns és környezetbarát csomagolásra van szükséged. A termék magas minőségű barna kraft papírból készül, amely nemcsak strapabíró, de természetes és fenntartható anyag is. Az ilyen típusú papírtáska ideális választás lehet különféle üzleteknek, mint például butikok, ékszerüzletek vagy ajándékboltok, ahol fontos az esztétikus megjelenés és a környezettudatosság. A szalagfülek könnyű kezelhetőséget biztosítanak a vásárlóknak, lehetővé téve számukra, hogy kényelmesen hordozzák a csomagot. A barna kraft szín egyszerre klasszikus és modern megjelenést kölcsönöz a táskának, és lehetőséget nyújt a saját céglogó vagy embléma elhelyezésére, tovább erősítve a márkaidentitást.

Ez a szalagfüles papírtáska stílusos és környezettudatos opció azoknak, akik szeretnék emelni az üzletük vagy termékük megjelenését, miközben tiszteletteljesen kezelik a környezetet. Raktárkészletünk mindig naprakész, így gyors szállítást biztosítunk partnereink számára. Az áraink versenyképesek és tükrözik a környezetbarát, magas minőségű termékeink iránti elkötelezettségünket.