begreen többször használható gulyás tál PP, fehér, 500 ml

30 Ft + Áfa

Az ideális választás minden étel tárolásához és felszolgálásához. A fehér színű, 500 ml-es gulyástálunk strapabíró PP anyagból készült, mely lehetővé teszi többszöri használatát. A tál teteje külön rendelhető tető, így az étel tovább melegen marad. A PP anyagnak köszönhetően könnyű és könnyen tisztítható. Ideális választás bármilyen étterem, étkezde vagy büfé számára, ahol fontos a funkcionalitás és a könnyű kezelhetőség. Ideális választás például levesek, pörköltek vagy húsos ételek tárolásához és tálalásához. Az újrafelhasználható műanyagok használata kevésbé járul hozzá a környezeti szennyezéshez.

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen többször használható gulyás tál PP, fehér színben és 500 ml űrtartalommal, egy kiváló minőségű és praktikus választás az étel szervírozásához. Ez a tál nemcsak funkcionalitásával, hanem stílusával és tartósságával is kiemelkedik. A fehér színű kivitele letisztult és modern megjelenést kölcsönöz az asztalnak, emellett ideális választás lehet mind otthoni, mind éttermi környezetben. Az 500 ml-es űrtartalma lehetővé teszi kisebb adagok szervírozását, például levesek, gulyások vagy egyéb ízletes fogások esetén.

A többször használható gulyás tál PP anyagból készült, ami könnyű, ugyanakkor tartós és újrahasznosítható. A tál egyszerű tisztítással újra felhasználható, így hozzájárulva a fenntartható életmódhoz. A többször használhatóság miatt kevésbé terheli meg a környezetet, mint az egyszer használatos műanyag termékek, így Ön is tehet az élhetőbb bolygónkért. Válassza a többször használható gulyás tálat PP-ből, hogy étkezései ne csak ízletesek legyenek, hanem praktikusak, környezettudatosak és fenntarthatók is. Legyen részese az újrahasznosítható és tartós ételszervírozásnak a többször használható gulyás tál PP-vel!