begreen többször használható gulyás tál PP, víztiszta, 750 ml

34 Ft + Áfa

A nagyobb adagokhoz ideális választás a víztiszta, 750 ml-es gulyástálunk. A strapabíró PP anyagnak köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik, így többször is használható. A tető külön rendelhető. A tál átlátszósága lehetővé teszi az étel gyors felismerését, a praktikus forma pedig könnyű tárolást és felszolgálást biztosít. Ideális választás főzelékek, pörköltök és levesek tárolásához és tálalásához. Az újrafelhasználható műanyagok gyártása jellemzően kevesebb energiát igényel, mint az egyszer használatos műanyagoké. A tartósabb anyagok újra és újra felhasználhatók, ezáltal csökkentve az új anyagok előállításához szükséges erőforrásokat.

Kiszerelés: 11×50 db/karton

Készleten

Leírás

Leírás

A begreen többször használható gulyás tál PP, víztiszta és 750 ml űrtartalommal, egy kiváló minőségű és praktikus választás az étel szervírozásához. Ez a tál nemcsak funkcionalitásával, hanem stílusával és tartósságával is kiemelkedik. A víztiszta kivitele letisztult és modern megjelenést kölcsönöz az asztalnak, emellett ideális választás lehet mind otthoni, mind éttermi környezetben. Az 750 ml-es űrtartalma lehetővé teszi kisebb adagok szervírozását, például levesek, gulyások vagy egyéb ízletes fogások esetén.

A többször használható gulyás tál PP anyagból készült, ami könnyű, ugyanakkor tartós és újrahasznosítható. A tál egyszerű tisztítással újra felhasználható, így hozzájárulva a fenntartható életmódhoz. A többször használhatóság miatt kevésbé terheli meg a környezetet, mint az egyszer használatos műanyag termékek, így Ön is tehet az élhetőbb bolygónkért. Válassza a többször használható gulyás tálat PP-ből, hogy étkezései ne csak ízletesek legyenek, hanem praktikusak, környezettudatosak és fenntarthatók is. Legyen részese az újrahasznosítható és tartós ételszervírozásnak a többször használható gulyás tál PP-vel!