begreen többször használható Superior kés, fehér, 180 mm

12 Ft + Áfa

A fehér színű Többször Használható Superior Kés eleganciát és környezetvédelmet hoz az asztalodra. Ez a 180 mm hosszúságú kés nemcsak a funkcionalitást és minőséget képviseli, hanem egyúttal a fenntartható életmód iránti elkötelezettséget is. Az újrahasznosított PS anyagból készült fehér kés kiváló minőségű és könnyen tisztítható, így minden étkezés egy zöld színfolt lesz az otthonodban.

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

Fedezze fel a begreen Többször Használható Superior Kést, a kiváló minőségű és fenntartható megoldást a konyhai tevékenységekhez! Ez a fehér színű, 180 mm hosszú kés nem csupán esztétikus, de a környezetvédelmi szempontból is kiemelkedik. A Superior Kés a konyhai tevékenységek sokoldalú segítője, kiválóan alkalmas mindennapi főzéshez és sütéshez. Az 180 mm hosszúság ideális méretet kínál a kényelmes használathoz, miközben a fehér színű design elegáns külsőt kölcsönöz a konyhájának.

Ez a többször használható kés nemcsak tartós és éles, hanem fenntartható módon is készült. A begreen elkötelezett a környezettudatosság mellett, ezért gondosan választott, fenntartható forrásból származó anyagokból készült. Válassza a begreen Többször Használható Superior Kést, és tapasztalja meg a minőség és a fenntarthatóság tökéletes egyensúlyát a konyhájában! Ezzel az eszközzel nem csak élvezetes lesz a főzés, de a környezetünkért is felelősséget vállalhatunk.