begreen többször használható Superior kés, fekete, 180 mm

12 Ft + Áfa

Ez a fekete színű, 180 mm hosszúságú Többször Használható Superior Kés nem csupán egy evőeszköz, hanem egy környezetbarát szószóló is. A fenntartható és újrahasznosított PS anyagból készült kés könnyű, mégis erős és időtálló. Praktikus kialakításával minden étel elkészítése könnyedén megy, míg stílusos megjelenése az étkezéseidet is feldobja. Óvd a környezetet és válaszd a tudatos főzés élményét!

Kiszerelés: 50 db/csomag

Készleten

Leírás

Leírás

Fedezze fel a begreen Többször Használható Superior Kést, a kiváló minőségű és fenntartható megoldást a konyhai tevékenységekhez! Ez a fekete színű, 180 mm hosszú kés nem csupán esztétikus, de a környezetvédelmi szempontból is kiemelkedik. A Superior Kés a konyhai tevékenységek sokoldalú segítője, kiválóan alkalmas mindennapi főzéshez és sütéshez. Az 180 mm hosszúság ideális méretet kínál a kényelmes használathoz, miközben a fekete színű design elegáns külsőt kölcsönöz a konyhájának.

Ez a többször használható kés nemcsak tartós és éles, hanem fenntartható módon is készült. A begreen elkötelezett a környezettudatosság mellett, ezért gondosan választott, fenntartható forrásból származó anyagokból készült. Válassza a begreen Többször Használható Superior Kést, és tapasztalja meg a minőség és a fenntarthatóság tökéletes egyensúlyát a konyhájában! Ezzel az eszközzel nem csak élvezetes lesz a főzés, de a környezetünkért is felelősséget vállalhatunk.