Amellett, hogy a környezetkímélő papírzacskó gyorsan lebomlik a természetben, rendkívül hasznos kellékről is beszélhetünk. Igénybe vehetjük vásárlásnál, csomagolásnál, de akár ajándékozásnál is. A zárása és nyitása egyszerű, ezen kívül többféle formában és méretben érhető el. Fedezze fel a Begreen környezetbarát csomagoló termékeit, amelyek mindegyike minőségi alternatívát képvisel!

A papírzacskó előnyei

A natúr papírzacskó számtalan méretben és kialakításban kapható. Egy-egy rendelés kiszállításához az ablaknélküli tasak ideális választás lehet, míg egy bevásárlás során nagy segítséget jelenthet a szalagfüles táska. Mivel több darabot is egymásra tudunk tenni, csupán minimális helyet foglal, a zárása és a nyitása pedig rendkívül egyszerű. Végül, de nem utolsó sorban ajándékozáskor könnyedén kidíszíthetjük a felületét egy kedves rajzzal vagy üzenettel.

  • Környezetbarát anyagú
  • Többféle formájú és méretű
  • Minimális helyigényű
  • Egyszerű zárási és nyitási kialakítású
  • Írható és mintázható

Felhasználási lehetőségek

Az alkalmazási lehetőségek tárháza hatalmas. Kiválóan használhatók ruhák, élelmiszerek, esetleg más kis és közepes méretű használati tárgyak szállításához. Ha saját vendéglátóegységet üzemeltetünk, abban vihetjük ki a rendeléseket, amelyek ezáltal érintkezés-mentesen el lesznek különítve egymástól.

A kellékek jó reklámhordozók, ennek köszönhetően használhatjuk promóciós célokra is. A barna papírzacskó felületét elláthatjuk a cégünk logójával, így hirdetésben is a segítségünkre lehet. Ezen kívül workshopokon vagy egyetemi börzéken akár prospektusokat és egyéb anyagokat is elhelyezhetünk benne.

Miért fontos a papírzacskó?

  • Üzleti eredmények: Egy környezetbarát termékeket alkalmazó cég napjainkban nagy népszerűséget szerezhet a vásárlók körében. Emellett az úgynevezett „zöld” gyakorlatok segíthetnek az erőforrások és nyersanyagok hatékonyabb felhasználásában, ami a befektetők szemében is vonzó lehet.
  • Kötelező jogszabályok: A talpas papírtasak megfelel az utóbbi években bevezetett törvényi rendelkezéseknek, amelyek alapján Magyarországon tilos forgalomba hozni a műanyag hordtasakokat. Ha egy vállalat nem felel meg a törvényi előírásoknak, büntetésre számíthat.
  • Fenntartható jövő: Az újrahasznosítható vagy gyorsan lebomló termékek csökkentik a levegő és az ivóvíz szennyezését. A papírzacskó használata hozzájárul az ökológiailag tudatos életmód kialakításához, így a fenntartható jövő hosszú távú megvalósításához.

Miért válasszuk a Begreen-t?

Minőségi papírzacskó és egyéb kellékek

Bőséges felhozatalunkban nemcsak papírzacskók állnak vásárlóink rendelkezésére, hanem egyéb a vendéglátásban és a catering területén használt termékek is. A tálcák, papírpoharak, kanalak, villák és papírdobozok széles kínálatával várjuk Ön. Az árucikkek újrahasznosított vagy a komposztálás során lebomló anyagokból lettek előállítva, így teljes mértékben környezetbarát alternatívákról beszélhetünk.

Egyedi megrendelések teljesítése

Mindannyiunkkal előfordulhat, hogy a kívánt terméket pont a keresett színben vagy méretben nem találjuk. Ebben az esetben se csüggedjen! Mi az egyéni igényeket is figyelembe vesszük és akkor is beszerezzük Önnek az adott árucikket, ha az éppen nem található a raktárkészletünkön. Fejlesztéseink során arra törekszünk, hogy mindenki ráleljen a számára szükséges termékre.

Biztonságos és gyors kiszállítás

Gondoskodunk arról, hogy a rendelések kiszállítása ne csak gyors legyen, hanem a lehető legbiztonságosabb körülmények között valósulhasson meg. Ez elsősorban megbízható futárszolgálat partnerünknek köszönhető, aki már 3-5 munkanapon belül kézbesíti a csomagot, ha az árucikk megtalálható a saját raktárunkban. Amennyiben pedig nettó 50.000 forint értékben vásárol, elengedjük a szállítási díjat.

Ha Önnek is fontos a jogszabályok betartása, valamint a gyermekei jövője, válassza környezetbarát termékeinket!

Bővebb információ »

Mind a(z) 7 találat megjelenítve