A papírtáska egy rendkívül környezetbarát alternatíva, mivel újrahasznosított anyagból készül, így gyorsan lebomlik a természetben. Nagy segítséget jelent a vásárlásban, csomagolásban vagy akár az ajándékozás során. Nem csupán egy praktikus tasakról van azonban szó, hanem olyan kellékről, amely forradalmi megoldást jelent az élővilág védelme szempontjából. Tekintse meg innovatív termékeink minőségi és bőséges felhozatalát az élhetőbb jövőért!

A papírtáska előnyei

A papír táska többféle méretben és kialakításban is megtalálható. Egy nagyobb rendezvény, étterem vagy akár egy háztartás elengedhetetlen tartozéka, hiszen hatalmas segítséget jelenthet a különböző ételek, italok, evőeszközök és egyéb kellékek tárolásában és szállításában. Eldobható zacskóról van szó, így valóban kényelmes és praktikus alternatíváról beszélhetünk. Ezen kívül a felülete könnyen ellátható egy céges logóval vagy bármilyen számunkra kedves mintával, üzenettel.

  • Tartós és környezetbarát kraft termék
  • Egyszerűen zárható (összetűzéssel, ragasztással stb.)
  • Sokféle méretben és formában elérhető
  • Könnyen feliratozható, címkézhető

Felhasználási területek

A papírtáska az élet számtalan területén lehet a segítségünkre. Egy-egy nagyobb bevásárlás során használhatjuk a megvett áru hazavitelére. Egy vendéglátó egység üzemeltetőjeként abban vihetjük ki elkülönítve az egyes rendeléseket, melyeket akár érintkezés-mentesen is kiszállíthatunk. Konferenciákon és piaci vásárokon a kitűzők, prospektusok és egyéb promóciós anyagok kiosztásához is igénybe vehetjük. De otthon akár kisebb játékokat vagy könyveket is tarthatunk benne.

Miért fontos a környezetbarát papírtáska?

  • Az élővilág védelme: A műanyag zacskó körülbelül 400-500 év alatt bomlik le teljesen a természetben. Egyes kutatók azonban akár 1000 évre is becsülik ezt az időtartamot. Az újrahasznosítható anyagok csökkentik a környezeti terhelést, így az ivóvíz és a levegő szennyeződését is.
  • Az ügyfélkör bővítése: Napjaink fogyasztói társadalma egyre érzékenyebben reagál a környezetvédelem kérdésére. Éppen ezért a natúr papírtáska hozzájárulhat az üzleti eredmények növekedéséhez, így a vállalkozás sikeres működéséhez.
  • A jogszabályi előírások betartása: Az utóbbi időben Magyarországon szigorúbb rendelkezéseket vezettek be a csomagoló-, tároló- és szállító anyagokat illetően. A füles papírtasak nemcsak praktikus megoldás, de segíthet betartani az erre vonatkozó törvényi előírásokat és szabályokat. Ellenkező esetben akár komoly büntetésre is számíthatunk.

Miért válasszuk a Begreen-t?

Villámgyors kiszállítás

A termékek hatékony és gyors kiszállítását az egyszerre több telephelyen történő raktározási munkafolyamatok garantálják. Nem számít, hogy papírdobozról, fagyis tégelyről, kanalakról van szó, ha a termék megtalálható a saját készletünkön, Ön már 3-5 munkanapon belül kézhez kaphatja. 50.000 forintos megrendelés esetén pedig a teljes szállítási díjat elengedjük.

Papírtáska és más kellékek a környezetvédelemért

Kínálatunkban papírtáskák, valamint egyéb gasztronómiai és catering eszközök bőséges felhozatalával találkozhat, amelyek teljes mértékben környezetbarát alternatívák. Ennek oka, hogy a komposztálás során lebomló vagy újrahasznosított anyagokból készülnek. Fontosnak tartjuk árukészletünk állandó fejlesztését, így a termékek hosszú távon is hozzájárulnak a környezetbarát jövő kialakításához.

Egyedi megrendelések

Ha a kívánt árucikk nem található meg a saját raktárkészletünkön a szükséges színben vagy méretben, mi akkor is beszerezzük Önnek. Abban az esetben is számíthat a segítségünkre, ha egyedi kérései, preferenciái lennének a rendeléssel kapcsolatban. Sokoldalú és széles felhozatalunkban bármilyen vendéglátóipari élelmiszer csomagolásról is van szó, mindenki megtalálhatja az igényeihez legjobban illő terméket.

Napjainkban kiemelkedően fontos az ökológiai tudatosság, válassza Ön is környezetbarát minőségi termékeinket!

Bővebb információ »

Mind a(z) 3 találat megjelenítve