A papírtasak nemcsak a fenntartható jövő kialakításában játszik fontos szerepet, de praktikus mindennapi csomagolóeszköz is. Nagy segítséget jelenthet élelmiszerek vagy apróbb tárgyak szállításnál, esetleg tárolásánál. Abban vihetjük magunkkal az uzsonnánkat, de ajándékozásnál is hasznát vehetjük. Nézzen szét a Begreen ökológiailag tudatos termékeinek széles és változatos kínálatában!

Mik a papírtasak előnyei?

A füles papírtáska tökéletes választás éttermek, bisztrók, gyorsbüfék számára, ahol fontos a fenntarthatóság. A füles kialakításnak köszönhetően könnyen hordozhatóak, valamint a rendelések egymástól elkülöníthetőek, amik különösen fontosak a kiszállítás vagy az éttermi elvitel során. Ezen túlmenően a papírtáska anyaga újrahasznosítható és lebomlik, így csökkenti a környezeti terhelést. A tasakra logót lehet nyomtatni, így lehetőség nyílik a cég egyedi márkajelzésének felhelyezésére. Ez nemcsak esztétikailag teszi vonzóvá a csomagolást, hanem növeli a cég márkaismertségét is. Az egyedi logóval ellátott füles papírtáska tehát nemcsak praktikus és környezetbarát, hanem hatékony eszköz is a vállalkozás reklámstratégiájában.

  • Egyszerű kialakítás.
  • Többféle kiszerelés és méret.
  • Környezetbarát alapanyag.
  • Praktikusság-
  • Díszítési lehetőségek (logózás, írás, mintázás).
  • Könnyű szállítás (kis helyigény).

Lehetséges alkalmazási területek

A papír tasak hozzájárulhat a márkaimázs erősítéséhez, promotálásához, hiszen feltüntethetjük rajta a vállalatunk logóját vagy színeit, így kiváló reklámhordozó lehet. Céges csapatépítő eseményeket vagy egyetemi nyílt napokon oktatási szóróanyagok és brosúrák tárolásához is nagyszerű alternatívaként szolgálhat.

Szállíthatunk benne különböző méretű ruhákat, kisebb fogyasztási cikkeket, sőt bizonyos ideig még élelmiszert is. Egy gyorsétterem, pékség vagy akár kávézó esetében megkönnyíti az áru átadását, hiszen a natúr papírtasak segít abban, hogy a termékek érintkezés-mentesen, egymástól jól elkülönítve maradjanak.

Miért elengedhetetlen a papírtasak?

  • A törvényi rendeletek betartása: A hatályos jogszabályoknak megfelelően Magyarországon újonnan nem hozhatók forgalomba a könnyű műanyag hordtasakok, amelyek biológiailag nem bomlanak le. Éppen ezért fontos, hogy a vállalkozások környezetbarát alternatívákat találjanak. Ilyenek lehetnek a biológiailag lebomó műanyag hordtasakok vagy a papírtasakok.
  • Az üzleti eredmények növelése: Az utóbbi időben egyre több fogyasztó áll ki a környezetvédelem mellett. Ha a cégek ökológiailag tudatos módszereket alkalmaznak, azzal elismerést vívhatnak ki maguknak a vásárlók szemében. Mindez pedig növeli az üzleti eredmények sikerességét.
  • A fenntartható jövő kialakítása: Az úgynevezett „zöld” alternatívák hozzájárulnak a fenntartható jövő kialakításához. Az újrahasznosítható natúr papírtasak segít az ivóvízkészletek és a levegő szennyezésének csökkentésében, így támogatja az ökológiailag tudatos életmódot.

Miért pont a Begreen?

Kézbesítés épségben és gyorsan

Az egyik legfontosabb szempont számunkra, hogy a termékek mindig sérülésmentesen, hiánytalanul, valamint gyorsan legyenek kiszállítva. Futárszolgálat partnerünknek köszönhetően Ön már 3-5 munkanapon belül átveheti a megrendelt csomagot. Előfordulhat, hogy az árucikk nem található meg a saját raktárkészletünkön, ebben az esetben külön értesítjük Önt a kézbesítés várható időpontjáról.

Papírtasak egyedi igények szerint

Legyen az papírtasak vagy más termék, ha a keresett árucikket nem látja a kívánt méretben, kiszerelésben vagy színben, mi ebben az esetben is beszerezzük. Vásárlóink egyéni preferenciáinak maradéktalan figyelembevétele számunkra elengedhetetlen feltétel. Mi mindig arra törekszünk, hogy az összes ügyfelünk elégedetten távozzon, éppen ezért a különleges kérésekre is nagy hangsúlyt fektetünk.

Bőséges felhozatal

Óriási választékunkban a gasztronómiai és catering eszközök színes termékpalettáját kínáljuk. Csomagolásaink komposztálható és újrahasználható anyagokból készültek, akár papírdobozról, akár papírtáskáról, akár süteményes dobozról van szó. A környezetkímélő megoldások jelentős mértékben hozzájárulnak Földünk megóvásához, valamint a gyermekeink számára is élhetőbb jövő kialakításához.

Ha Önnek is számít, hogy óvja a környezetet és „zöld” termékekkel jó hírnevet szerezzen a kereskedelmi piacon, válassza a Begreen-t!

Bővebb információ »

Mind a(z) 4 találat megjelenítve