A süteményes doboz a catering és a gasztronómia területén számos helyzetben jelenthet nagy segítséget. Kiválóan alkalmazható akár az édességek tárolásához és szállításához, akár ajándékozáshoz, hiszen praktikus és tartós csomagolásról van szó, így a finomságokat épségben tarthatjuk a fogyasztásig. A Begreen komposztálható és újrahasznosított anyagokból készült termékei környezetbarát megoldások. Fedezze fel minőségi és széles kínálatunkat a fenntartható jövőért!

Miért fontos a környezetbarát süteményes doboz?

  • Rendeleti utasítások követése: A jogszabályi előírások egyre szigorúbban megkövetelik a zöld alternatívák alkalmazását. Különösen fontos az ételek tárolására és szállítására vonatkozó utasítások betartása, hogy az ezzel járó esetleges büntetések elkerülhetővé váljanak. Éppen ezért a bevásárlóközpontokban a műanyag zacskók már nem állnak rendelkezésre, helyettük környezetbarát csomagolás választható.
  • Természetvédelem: A műanyag étel- és italdobozoknak több évszázad kell ahhoz, hogy maradéktalanul le tudjanak bomlani. Mindez pedig az élővilág szennyezését jelenti, ami az egész bolygó veszélyeztetéséhez vezethet. Az újrahasznosított anyagok minimalizálják a környezeti terhelést, így gyermekeink, unokáink számára egy jobb és élhetőbb jövőt biztosíthatunk.
  • Fogyasztói igények és elvárások: Napjainkban egyre több ember igyekszik felelősségteljesen cselekedni és ugyanezt a felelősségteljes gondolkodást várja el mind az embertársaitól, mind a szolgáltató egységek részéről. Sok vásárló reagál érzékenyen a környezetvédelem kérdésére, így egy papír süteményes doboz hozzájárulhat ahhoz, hogy megfeleljünk a vevők elvárásainak.

A süteményes doboz előnyei

Gyakran elő szokott fordulni, hogy a megvásárolt desszert szállítás vagy tárolás során összenyomódik. Különösen igaz ez olyan pékáruk esetében, amelyek puhább állagú tésztából készültek, esetleg krém található a tetejükön. Ehhez jelent tökéletes megoldást egy strapabíró és kényelmes süteményes doboz, ami ajándékozáshoz is kitűnő választás, hiszen a felülete könnyen díszíthető. A termék számtalan előnnyel rendelkezik, amelyek mindegyike praktikus alkalmazást tesz lehetővé.

  • Praktikus, mivel eldobható, így a mosogatásával sem kell törődni
  • Egymásra rakhatók, így felhasználás előtt kevés helyet foglalnak
  • Számtalan forma és méret alternatíva áll rendelkezésre
  • Masszív kialakítású szerkezet jellemzi
  • Egyszerű zárási és nyitási lehetőségei vannak
  • Könnyen írható és mintázható a felülete
  • Környezetbarát anyagú süteményesdoboz

Miért válasszuk a Begreen-t?

Gyors kiszállítás

Amint beérkezik hozzánk a rendelése, kollégáink azonnal hozzálátnak az árucikkek összekészítéséhez. Legyen szó papírdobozról, papírtáskáról vagy egyéb csomagoló eszközről. A legtöbb termékünk megtalálható a saját raktárunkban, így Ön 3-5 munkanapon belül átveheti a rendelését. Minimum 50.000 forint értékű vásárlás esetén, nem számítunk fel szállítási díjat, budapesti telephelyünkön pedig személyes átvételre is lehetőséget biztosítunk Önnek.

Egyedi igények teljesítése

Ha a szükséges árucikk nincs raktárkészleten a kívánt színben, kiszerelésben vagy méretben, mi akkor is gondoskodunk a beszerzéséről. Ezen kívül bármilyen rendeléssel kapcsolatos egyéni kérés esetén örömmel segítünk. Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy a választékunkban bárki megtalálhassa az igényeinek és preferenciáinak leginkább megfelelő termékeket, hiszen az ügyfélközpontú hozzáállás nálunk nélkülözhetetlen szempont.

Minőségi és bőséges felhozatal

Széles kínálatunkban a papír süteményes dobozok, evőeszközök, poharak és egyéb catering kiegészítők sokféle választékával találkozhat. Termékeink környezetbarát anyagokból lettek előállítva, akár ingvállas táskáról, akár zöldséghálóról, akár fagyis tégelyről beszélünk. Számunkra az sem okoz problémát, ha egy-egy nagyobb fesztiválra vagy más ünnepi rendezvényre (szülinapra, esküvőre, gyerekzsúrra stb.) szerezné be a szükséges kellékeket, nálunk ugyanis egyszerre nagy tételben is vásárolhat.

Ha Önnek is fontos a környezetvédelem, válasszon a magas színvonalat képviselő termékeink hatalmas választékából!

Bővebb információ »

Mind a(z) 12 találat megjelenítve