Fagyis pohár

Ön is ízléses és környezetbarát módon szeretné fagylaltját tálalni? Ne kattintson tovább! A begreen fagyis pohár kínálatában egyedi és esztétikus tégelyeket talál. Nézzen szét webáruházunkban és válasszon kiváló minőségű fagyis poharaink közül!

Fagyis pohár a begreen kínálatában

A fagylalt a cukrászatok, street food vendéglátóhelyek és az éttermek kínálatában fontos szerepet tölt be, főleg a nyári időszakban. Nem mindegy azonban, hogyan tálaljuk!

A stílusos és környezetbarát fagyis pohár hozzásegíti a vendégeit az ízletes fagylalt elfogyasztásához olyan módon, ahogyan csak kívánják. A pohárba több gombóc is kényelmesen elfér mérettől függően, így a fagyizás élménye igazán feltöltő eseménnyé válik.

Miért ideális választás a fagyis pohár?

  • Fenntartható és környezetbarát: a papírból készült poharak használatával csökkenthetjük a felesleges és káros hulladékot. A papír maximálisan ökotudatos választás.
  • Többféle méretben kapható, így az egészen kicsit gombócoktól kezdve a nagyobbakig mindenki számára a megfelelő fagylaltmennyiség adható.
  • A papírpoharak stílusukban is hozzák az egyediséget: kapható New Day és Pasztell Mix színes dizájnban, standard mintákkal és sima fehér kivitelben is az egyszerűség kedvelőinek.

Dizájn és fagylalt

New Day

A New Day sorozatban a fagylalt szerelmesei 3-féle méretben is élvezhetik ezt a hideg édességet. Praktikus kialakításuk egyszerűvé és könnyeddé teszik a fagylalt fogyasztását, a dizájn pedig önmagáért beszél. A papírtégely környezetbarát és praktikus, nem mellesleg gusztusosan tálalja a fagyigombócokat.

Pasztell Mix

Pasztell Mix sorozatunkban pasztell színekben pompázó fagylaltos poharakat talál, melyek szintén környezetbarát papírból készülnek. 4-féle méretben kaphatók, így kicsik és nagyok is élvezhetik a fagylalt ízeit!

Standard

A retro szerelmeseinek tökéletes választás a standard dizájnú papírtégely. Többféle színben és 2-féle méretben található meg webáruházunkban. Ez a típus garantáltan színesebbé teszi majd a fagylaltozás!

Fehér

A letisztult stílus képviselője a fehér fagylaltos pohár, mely 4-féle méretben és 3-féle kiszerelésben is kapható. Az egyszerűbb stílus kedvelőinek ideális választás a fehér papírtégely, melyben a gombócok színkavalkádja még erőteljesebben tud érvényesülni.

Miért a begreent válassza?

Környezetbarát termékek

A begreen elkötelezettje a fenntarthatóságnak, ezért kínálatunkban olyan termékeket fog találni, melyek környezetbarát módon és/vagy alapanyagokból készültek. A papír-, az ecokraft, kraft- és a faanyagok újrahasznosíthatók és lebomlók, akár komposztálhatók is. Ha ezek mellett az alapanyagok mellett teszi le a voksát, azzal egy olyan ökotudatos döntést hoz, mely hosszú távon a környezetet védi.

Kiváló minőség

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött a legkiválóbb minőséget képviseljük a piacon. Budapesti bemutatótermünk az egyik legnagyobb a fővárosban. Hazai és külföldi gyártókkal is dolgozunk, akik mind a szakma elismert képviselőinek számítanak.

Villámgyors kiszállítás

Azért, hogy mielőbb használatba vehesse a megrendelt termékeket, a rendelés beérkezését szinte azonnal elkezdjük feldolgozni. A termék 3-5 munkanapon belül Önnél lesz, amennyiben raktárkészleten van. Ráadásul ha a vásárlás összege eléri az 50.000 Ft-os határt, a szállítás teljesen díjmentes!

Egyedi termékek

Nem találja webáruházunkban a keresett terméket? Szeretne változtatni a kiválasztott áru méretén? A begreen számára ez nem jelent akadályt! A termékeket egyedi kérésre is beszerezzük Önnek.

Ha a begreen mellett dönt, csak jól választhat! Kiváló minőség, széles termékválaszték és környezetbarát személet várja Önt. Tekintse meg webáruházunk kínálatát és kérjen ajánlatot!

Bővebb információ »

1–12 termék, összesen 14 db