A begreen gulyástál bármilyen eseményre tökéletes megoldást nyújt! Ha könnyen használható és tisztítható tálra vágyik, válassza ki gulyástál-kínálatunkból az Ön számára legideálisabbat!

Ezért a begreen a legjobb választás

Környezettudatos szemlélet

A begreen elkötelezett a környezetbarát termékek (pl. fa evőeszközök) és csomagolóanyagok gyártása iránt, a fenntarthatóság kiemelt szempont a cég életében. A lebomló, újrahasznosított termékek mellett többször használható műanyag eszközök is a kínálat részét képezik.

Gyors kiszállítás

A rendelés beérkezését követően kollégáink azonnal elkezdik a feldolgozást, és a termék kiszállítása 3-5 munkanapon belül megtörténik, amennyiben az áru raktárkészleten van. Minimum 50.000 Ft-os vásárlás esetén ráadásul nincs szállítási díj!

Széles termékválaszték

Budapest legnagyobb bemutatótermével rendelkezünk, emellett termékválasztékunkat úgy alakítottuk, hogy minél nagyobb merítésből lehessen válogatni. Kiterjedt partneri hálózatunknak köszönhetően széles termékpalettát tudunk biztosítani megrendelőink számára.

Szakmai tapasztalat

Több mint 20 éve vagyunk a piacon, és a folyamatos újításra, fejlődésre törekszünk. Magyarországon és külföldön is elismert cég vagyunk. Kiemelkedő szakmai tapasztalattal tudunk segíteni ügyfeleinknek.

Gulyástál a begreen kínálatában

A Begreen gulyástál többféle méretben is kapható webáruházunkban. Ideális választás olyan eseményekre, ahol könnyen és gyorsan használható, mosható edényekre van szükség. A gulyástál többfunkciós termék: pörköltek, levesek és húsos ételek tárolására is tökéletesen alkalmas. A tál PP anyagból készült, mely biztosítja az egyszerű kezelhetőséget és a könnyű tisztítást. Ha tetőt is szeretne hozzá, kínálatunkból választhat hozzá megfelelőt!

Miért előnyös a gulyástál használata?

Többször is újrahasználható

A többször használatos műanyag termékek igénybevételtől függően többször újra felhasználhatók. Emellett csökkentik a hulladék mennyiségét, és fenntarthatóbbak egyszer használatos társaiknál.

Energiahatékony

Az előállítása és a használata is kevesebb energiát igényel, így sokat tehet a környezetért, ha a többször használható műanyag gulyástálat választja.

Könnyen tisztítható

A PP anyagnak köszönhetően a gulyástálak nagyon egyszerűen tisztíthatók.

Stílusos

A tál fehér színű külalakja bármely asztalon stílusosan mutat, így a tálalás és az ételtárolás is letisztult hatást kelt. A fehér mellett átlátszó kivitelben is kapható.

Többféle méret, többféle felhasználás

Kínálatunkban többféle méretből is válogathat, hogy a felhasználás változatos lehessen: az 500 ml-es típustól a 750 ml-es verzióig választhat a gulyástálak közül. Ha pedig tárolásra is alkalmazná, akkor többször használható tetőt is rendelhet hozzá!

Kiegészítő lehetőségek

A gulyástál mellé többször használható evőeszközöket is választhat, így teljes lesz a szett! A tálalást már semmi nem ronthatja el, és még a fenntarthatóságra is odafigyelt.

Válassza a begreen gulyástál termékét, hogy Ön is kiváló minőségben élvezhesse az ételek ízét! Cégünknél egyedi igényekre szabott ajánlatot kap, ha pedig nem talál megfelelő terméket, mi megszerezzük Önnek! Tekintse meg kínálatunkat, és kérjen ajánlatot!

Bővebb információ »

Mind a(z) 5 találat megjelenítve